maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Nuggets en Pacers trekken serie gelijk

lees ook ...

Xavi Hernandez mogelijk toch nog weg bij Barcelona

De verschillende sportkranten in Spanje staan er vol van dat Xavi Hernandez alsnog ontslagen  kan worden als coach bij Barcelona. Eerder dit jaar, in de maand januari had Xavi tijdens een meeti...

In het Oosten kwam Indiana Pacers terug van een 0-2 achterstand tegen Ne York Knicks en in het Westen deed de huidige kampioen Denver Nuggets hetzelfde.

De als 2de geplaatste Nuggets waren met 115-107 zondagavond te sterk voor de Timberwolves, waar Anthony Edwards de meeste punten van de avond maakte en wel 44. Nikola Jokic was met zijn 35 weer belangrijk vor de Nuggets.In Indianaplis hadden de Pacers een eenvoudige avond tegen de Knicks en wel 121-89.

In beide best of seven series staat Game 5 voor komende dinsdag op het het programma. De winnaar van deze serie plaatst zich voor de Conference final.Ook in de andere kwartfinales is het nog spannend. Bij zowel Boston Celtics tegen Cleveland als Dallas tegen Oklahoma is de stand 2-1.Cleveland moet het Maandagavond doen zonder sterspeler Donovan Mitchell, die een kuitblessure opliep in game 3.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Nuggets en Pacers trekken serie gelijk