zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs New York Knicks wint Game 1 van Indiana Pacers

lees ook ...

Xavi Hernandez mogelijk toch nog weg bij Barcelona

De verschillende sportkranten in Spanje staan er vol van dat Xavi Hernandez alsnog ontslagen  kan worden als coach bij Barcelona. Eerder dit jaar, in de maand januari had Xavi tijdens een meeti...

New York Knicks heeft maandagavond Game 1 weten te winnen van Indiana Pacers in de Semi finale van de NBA Play- offs.

In het eerste treffen tussen New York Knicks en Indiana Pacers in de Best of seven serie van de halve finale NBA Play-offs werd het een 121-117 overwinning voor New York Knicks. Jason Brunson was de absolute uitblinker met 43 punten. Het was alweer de 4de wedstrijd op rij dat Brunson goed was voor meer dan 40 punten. Inzet van de Best of seven tussen beide ploegen is een plek in de finale van de Eastern Conference. De kampioen van die divisie speelt tegen de winnaar van de Western Conference om de titel in de NBA.

In de andere wedstrijd van de avond nam Minnesota Timber Wolves het op tegen de huidige NBA Kampioen Denver Nuggets. Minnesota won maandagavond ook Game 2 met 106-80. Karl Anthony Towns blonk uit bij Minnesota met 27 punten en 12 rebounds. Anthony Edwards was op zijn beurt goed voor 27 punten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs New York Knicks wint Game 1 van Indiana Pacers