maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Minnesota Timberwolves houd de spanning er nog in

lees ook ...

EK2024/ Zwitserland geeft overwinning uit handen tegen Duits...

Het is de ploeg van Zwitserland niet gelukt om de 1-0 voorsprong op Duitsland zondag tot het einde vol te houden en haalt uiteindelijk maar een gelijkspel van 1-1 eruit. Duitsland toren hoge fa...

Op het randje van uitschakeling  heeft Minnesota Timberwolves dinsdagavond in de NBA Play-offs finale game four naar zich toe weten te trekken met een 105-100 overwinning op Dallas Mavericks.

May 28, 2024; Dallas, Texas, USA; Minnesota Timberwolves guard Anthony Edwards (5) shoots over Dallas Mavericks center Daniel Gafford (21) during the second half in game four of the western conference finals for the 2024 NBA playoffs at American Airlines Center. 

Dallas Mavericks had nog 1 overwinning nodig om voor het eerst sinds 2011 de NBA Finals te bereiken, daar Dallas een 3-0 voorsprong had genomen in deze best of seven serie, maar de Timberwolves versloegen de Mavericks met 100-105 en brachten daardoor de serie stand op 3-1. Mavericks had de kans om in eigen huis de best of seven serie te beslissen, maar een hadjevol threepointers op rij van Karl-Anthony Towns beslisten in het 4de quarter de wedstrijd. ” We stonden 3-0 achter.Er is geen tijd meer om rustig aan te doen” zei Towns na de wedstrijd.

De weg naar een 1ste NBA Finals ooit voor de Timberwolves is nog lang. Nog nooit kwam een NBA- ploeg terug van een 3-0 achter stand in een play-offs serie. Vorig seizoen kwam Boston Celtics terug tot 3-3 in de Eastern Conference Finals tegen Miami Heat, om het dan toch in de beslissende game seven alsnog af te leggen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Minnesota Timberwolves houd de spanning er nog in