zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Milwaukee Bucks en Philadelphia 76ers liggen eruit

lees ook ...

Donny van de Beek niet terug naar Ajax

Donny van de Beek keert niet terug Ajax dat heeft zijn zaakwaarnemer Guido Albers zondag bevestigd nadat er geruchten waren alszou Van de Beek terugkeren naar Ajax. '' Hij moet naar club die go...

Donerdagavond hebben twee ploegen zich weten te verzekeren van een plek in de halve finale van de NBA Play- offs en dat zijn de New York Knicks en de Indiana Pacers.

In een spannend duel heeft New York Knicks in Game 6 afgerekend met de Philadelphia 76ers, er werd gewonnen met 118-115.Door de overwinning winnen de Knicks de Best of seven serie met 4-2 en daarmee is de ploeg uit New York voor het 2de seizoen op rij door naar de halve finale van de NBA Play-offs van de Eastern Confrence. Jalen Brunson was de grote man aan de kant van de Knicks, met een totaal van 41 punten. Bij de 76ers scoorde Joel Embiid de meeste punten en wel 39.

In de andere wedstrijd van de avond stelde de ploeg van coach Doc Rivers teleur. Milwaukee Bucks verloor met  98 -120 van de  Indiana Pacers. De overwinning in Game 6 was beslissend. Bij Indiana Pacers scoorde Obi Toppin 21 punten. TJ McConnell scoorde 20 punten. Voor de Milwaukee Bucks betekent de uitschakeling een flinke aderlating. Net als vorig seizoen vliegen de Bucks er al in de eerste ronde van de paly-offs eruit. Sterspeler Giannis Antetokounmpo heeft vanwege een blessure in geen van de 6 wedstrijden kunnen spelen. Damian Lillard is ook niet in alle wedstrijden in actie gekomen ook vanwege een blessure.  De Indiana Pacers treffen in de halve finale de  New York Knicks.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Milwaukee Bucks en Philadelphia 76ers liggen eruit