zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Jokic schakelt Lebron uit

lees ook ...

NBA Play-offs Nuggets en Pacers trekken serie gelijk

In het Oosten kwam Indiana Pacers terug van een 0-2 achterstand tegen Ne York Knicks en in het Westen deed de huidige kampioen Denver Nuggets hetzelfde. De als 2de geplaatste Nuggets waren met 115-...

De regerend NBA kampioen Denver Nuggets heeft maandagavond de LA Lakers wederom uit de play-offs gekegeld door Game five met 108-106 te winnen.

Lebron James die goed was voor 30 punten kon het verlies van zijn ploeg niet afwenden. Door 2 vrije worpen trok James de stand gelijk naar 106-106, met nog 26 sec op de klok in de 4de quater. Maar de  Canadees Jamal Murray die goed was voor 32 punten- scoorde de gamewinner met nog 3,2 seconden op de klok.Door zijn toedoen wonnen de Nuggets in extremis met 108-106 en daarmee is de ploeg uit Denver door de 4-1 voorsprong in de Best of seven serie niet meer te achterhalen.

Lebron James zei na de verloren partij nu aandacht tegaan besteden aan zijn gezin, mijn zoon wil meedoen aan de NBA draft en mijn dochtertje speelt volleybal. Daarna ga ik mij voorbereiden met de US NBA selectie voor de Olympische Spelen in Parijs. James wilde niet reageren op de vraag als hij komend seizoen beschikbaar zal zijn voor de LA Lakers.

In de andere wedstrijd van de avond rekende Oklahoma City Thunder af met de New Orleans Pelicans het werd 97-89 en daarmee sluit Thunder de serie af met 4-0, een clean sweep. De Boston Celtics wonnen met 102-88 van Miami Heat en trekken de serie naar een 3-1 voorsprong. Bij Miami Heat was sterspeler Jimmy Buttler wederom niet van de partij , vanwege een knieblessure.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Jokic schakelt Lebron uit