maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Indiana Pacers naar finale Eastern Conference

lees ook ...

EK2024/ Nederland op weg naar achtste finales EK

Het Nederlands heeft met het 1-1 gelijkspel vrijdag tegen Frankrijken de overwinning tegen Polen een goede stap gezet richting de achtste finales. Het Nederlandselftal heeft uit de 2 gespeelde ...

Indiana Pacers is er voor het eerst sinds 2014 erin geslaagd vom de finale van de Eastern Conference te halen door de overwinning zondagavond op de New York Knicks.

De Pacers versloegen  New York Knicks in de laatste wedstrijd van de Best of seven serie met 130-109.De Pacers staan het hele seizoen al bekend om hun snelle speelstijl en hoge uitslagen. Dat de ploeg vooral aanvallend sterk is, bewees het dan ook in de beslissende wedstrijd tegen de Knicks. De Pacers braken een record met een weergaloos  schotpercentage van 67 procent . Nog nooit  lag een schotpercentage zo hoog in een NBA play- off wedstrijd. Indiana versloeg eerder in de play-offs al het hoger geplaatste Milwaukee Bucks en zal het nu opnemen tegen de nummer een van de Eastern Conference de Boston Celtics.De 1ste finale wedstrijd wedstrijd wordt op dinsdagavond afgewerkt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Indiana Pacers naar finale Eastern Conference