maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs. Indiana Pacers dwingt game 7 af van Knicks

lees ook ...

Euro2024/ Portugal in blessuretijd langs Tsjechie

Het is Portugal met Cristiano Ronaldo in de basis pas in blessuretijd gelukt om de ploeg van Tsjechie aan een kant te zetten in EK2024. Tegen alle verwachtingen in kwamen de Oost- Europeanen in...

In de play-offs van de NBA  heeft Indiana Pacers een zevende wedstrijd afgedwongen door vrijdagavond game six te  winnen van New York Knicks met 116-103.

De overwinning was broodnodig voor de Pacers, anders waren de Knicks zeker van een finale plaats in de Eastern Conference.Pascal Siakam was de beste man aan de kant van de Pacers met 25 punten en 7 rebounds. Voor New York Knicks was Jalen Brunson uiteraard weer  met 31 punten. Toch was er kritiek aan het adres van de 27-jarige pointguard. Hij miste namelijk zijn laatste 11 schoten van de 1ste helft en dat zijn de fans van New York niet meer vab hem gewend.

Zondag wordt de beslissende Game 7  in deze Best of seven serie in Madison Square Garden afgewerkt. Bij een overwinning van Knicks zullen ze na 24 jaar weer in een finale staan terwijl Indiana in 2014 voor het laatst in de finale van de Eastern Conference stond.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs. Indiana Pacers dwingt game 7 af van Knicks