zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Derrick White helpt Celtic met Threepoint record aan overwinning

lees ook ...

Minder geld voor Dortmund bij winnen Championsleague

De Duitse ploeg Borussia Dortmund die PSG uitschakelde in de halve finale van de Champions league zal bij het winnen van de beker met de grote oren minder verdienen dan wanneer de ploeg de wedstrijd v...

Derrick White beleefde dinsdag een geweldige avond voor de Boston Celtics in de NBA play-offs met zijn threepoint record in de 120-95 overwinning op Cleveland.

Na het eerste duel met Cleveland Cavaliers in de halve finale van de Eastern Conference is Derrick White de 5de speler in de postseason- geschiedenis van de NBA die in 3 opeenvolgende wedstrijden minstens 20 threepointers maakte. ” Dit record voelt erg goed” zei White nadat hij de Celtics naar een 120-95 overwinning op de Cleveland Cavaliers leidde. White staat in een mooi rijtje met namen die ook 20 of meer Threepointers maakte in 3 opeenvolgende wedstrijden.

In de andere wedstrijd bleef Oklahoma City Thunder hun ongeslagenschap behouden door in de Best of seven serie in de halve finale van de NBA paly-offs te winnen van de Dallas Mavericks.Het vrij jong team van Oklahoma won met 117-95 van Dallas Mevericks. Shai Gilgeous – Alexander was met 29 punten de topscorer aan de kant van de Thunders. Kyrie Irving maakte voor de Mavericks de meeste punten (20).

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Derrick White helpt Celtic met Threepoint record aan overwinning