maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Denver Nuggets uitgeschakeld

lees ook ...

Paris 2024/ Novak Djokovic toch nog naar de Olympische Spel...

Het Servisch Olympisch comite kwam dinsdag met geweldig nieuws dat tennisser Novak Djokovic namens Servie zal deelnemen aan de Olympische Spelen die volgend maan in Parijs van start gaan. Novak...

De huidige kampioen in de NBA heeft de finale van de Western Conference niet gehaald door het verlies zondagavond tegen de Minnesota Timber Wolves.

Titelverdediger in de NBA Denver Nuggets werd zondagavond totaal verrast door het spel van Minnesota Timber Wolves die terugkwam van een achterstand en de wedstrijd uiteindelijk winnend afsloot. Minnesota Timberwolves won de beslissende game met 98-90. Minnestoa stond geruime tijd met 20 punten .

naar de 90-98 nederlaag en het wegeven van een ruime voorsprong reageerde Nuggets- coach Michael Malone alsvolgt en duidelijk geirriteerd ” Wat denk jezelf? Ja, het doet pijn, stomme vraag, volgende vraag alsjeblieft”. Ook MVP Nikola Jovic zat er na aflopp ook verslagen bij. ” Ze zijn gemaakt om ons te verslaan. Ze hebben 2 All Stars en 2 van de beste verdedigers.Zehebben van alles wat”.Jamal Murray was bij Denver nog de topscorer met 35 punten. Minnesota Timberwolves neemt het in de finale van de Western Conference op tegen Dallas Mavericks. De 1ste wedstrijd van de Best of seven serie start woensdag.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Denver Nuggets uitgeschakeld