vrijdag 24 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Denver Nuggets een stap dichterbij de halve finale

lees ook ...

Vierde Premier League titel op rij voor Machester City

Manchester City heeft iets gedaan dat nog niet eerder voorkwam in de geschiedenis van het Engelse voetbal en dat is voor de vierde keer op rij kampioen worden van de Premier League. Voor de 4de...

Nikola Jokic heeft de Denver Nuggets donderdagavond een stap dichterbij gebracht richting de halve finale van de NBA Play-offs door ook de derde Game te winnen van de LA Lakers.

De LA Lakers hebben donderdagavond in eigen huis ook geen vuist kunnen maken tegen de huidige NBA kampioen de Denver Nuggets. LA Lakers verloor de 3de game met 105-112. De Servier Nikola Jokic pakte er 24punten , 15 rebounds en 9 assists. Bij de Lakers scoorde sterspeler Lebron James 26 punten  en Anthony Daivs  was goed voor  33 punten.Denver Nuggets leidt deze best of seven serie met 3-0 in de Western Conference. Lebron James blijft positief en gelooft dat de serie nog niet over. We moeten ons inzetten om zaterdag  Game 4 in Los Angeles te winnen.

In de Eastern Conference verloor Cleveland Cavaliers met 83-121 van Olrlando Magic en waren de 76ers met 125-114 te sterk voor New York Knicks. Cleveland en Knicks leiden in de play-offs met 2-1. Bij de 76ers was Joel Embiid, de grote man met maar liefst 50 punten. Nog nooit scoorde de Amerikaan zoveel punten in een play-off wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Denver Nuggets een stap dichterbij de halve finale