maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Dallas Mavericks voor de derde keer in NBA Finale

lees ook ...

EK2024/ Hongaarse voetbalbond geeft goed nieuws over Barnab...

De EK wedstrijd van zondag tussen Hongarije en Schotland werd vanwege een zeer heftige blessure  van Barnabas Varga tijdelijk stil gelegd na een flinke botsing tussen meerdere spelers waarbij ook Barn...

De Dallas Mavericks heeft zich weten te plaatsen voor de finale van de NBA Play-offs door de overwinning van 124- 103 op de jonge ploeg van Minnesota Timberwolves.

Dallas Mavericks heeft zich donderdagavond voor de 3de keer in de clubhistorie geplaatst voor de NBA Finale. De Mavs wonnen Game 5 met 124-103 van Minnesota Timberwolves in de Best of seven serie.Dallas is hierdoor ook de nieuwe kampioen in de Western Conference. Bij Dallas was opnieuw een hoofdrol weggelegd voor het droomduo Luka Doncic en Kyrie Irving.

The Dallas Mavericks celebrate as they pose for a team photograph after Game 5 of the Western Conference finals in the NBA playoffs against the Minnesota Timberwolves, Thursday, in Minneapolis. The Mavericks won 124-103, taking the series 4-1 and moving on to the NBA Finals. (AP

Beide topspelers waren  goed voor 36 punten. De ploeg uit Dallas stuit in de eindstrijd op Boston Celtics, dat Indiana Pacers met 4-0 versloeg. De Celtics keren terug in de finale nadat ze 2 jaar geleden de eindstrijd verloren van Golden State Wariors. De ploeg uit Boston  jaagt op de 1ste NBA- titel sinds 2008.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Dallas Mavericks voor de derde keer in NBA Finale