maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Dallas goede stap richting kampioenschap Western Conference

lees ook ...

Euro2024/ Portugal in blessuretijd langs Tsjechie

Het is Portugal met Cristiano Ronaldo in de basis pas in blessuretijd gelukt om de ploeg van Tsjechie aan een kant te zetten in EK2024. Tegen alle verwachtingen in kwamen de Oost- Europeanen in...

Dankzij de toegevoegde waarde van Luka Donic is het de Dallas Mavericks de eerste finale wedstrijd van de Western Conference final te winnen van Minnesota  met 108-103.

De 25 -jarige Luka Donic heeft  met 33 punten en 8 assists ervoor gezorgd dat Dallas Mavericks de 1ste wedstrijd in de finale van de Western Conference met 108-103 won  van Minnesota Timberwolves en daarmee een 1-0 voorsprong neemt in de Best of seven finale serie. Geen van beide ploegen heeft in de wedstrijd echt afstand van elkaar kunnen nemen. Het verschil tussen de finalisten is nooit groter geweest dan 9 punten en kwam het dus aan op de absolute slotfase.

In de beslissende minuten van de wedstrijd was het Donic die de beslissende schoten nam en raakte. ” We maakten inderdaad een paar belangrijke schoten zei Donic na afloop van de wedstrijd tegen Minnesota Timberwolves.Timberwolves coach Christ Finch was niet te spreken over de slotfase van zijn ploeg. De Timberwolves hadden met nog 3 minuten te gaan een 102-98 voorsprong, maar konden die voorsprong niet behouden. ” We speelden aanvallend verschrikkelijk goed in de slotfase, maar de slechte schoten, balverlies, geen overtuiging hebben ons de das omgedaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Dallas goede stap richting kampioenschap Western Conference