zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Celtic wint serie overtuigend van Miami Heat

lees ook ...

Ajax verzekert zich van vijfde plek in Eredivisie

De strijd om de vijfde plaats in de Eredivisie is een wedstrijd voor het einde van de competitie beslist daar Ajax wist te winnen van Almere City en is door de reslutaten van NEC en FC Twente niet mee...

De Boston Celtics heeft de Best of seven serie in de NBA play-offs overtuigend gewonnen van Miami Heat en eindigd de serie met 4-1.

Door de 118-84 overwinning in Game 5 hebben de Celtics eindelijk at weten te rekenen met Miami Heat. Vorig seizoen verraste Miami Heat nog in de Conference Finals door favoriet Boston Celtics te verslaan.Maar dit jaar bevestigen de Celtics hun favorietenrol wel, door 4 wedstrijden met ruime score te winnen. Ook de laatste wedstrijd werd een eenvoudigeprooi voor de Celtics. ” Er is aardig wat geschiedenis tussen ons” sprak Celtics speler Jaylen brown na afloop. Brown was woensdagavond goed voor 25 punten. Boston zal het in de volgende ronde opnemen tegen de winnaar van Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic.

In de andere wedstrijd van de avond won Dallas Mavericks van de La Clippers met 123-93. Luka Donic scoorde de meeste punten voor Dallas en wel 35 en 10 assists. Door de overwinning komen de Mavericks op een 3-2 voorsprong in de best of seven serie. Vrijdag wordt Game 6 bij Dallas thuis afgewerkt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Celtic wint serie overtuigend van Miami Heat