maandag 24 juni 2024
30 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

NBA PLAY-OFFS Boston neemt voorsprong in NBA Finale

lees ook ...

EK2024/ Nederland op weg naar achtste finales EK

Het Nederlands heeft met het 1-1 gelijkspel vrijdag tegen Frankrijken de overwinning tegen Polen een goede stap gezet richting de achtste finales. Het Nederlandselftal heeft uit de 2 gespeelde ...

De ploeg van de Boston Celtics heeft een voorsprong genomen in de finale van de NBA door ook zondagavond de tweede game naar zich toe te trekken na de 105-98 overwinning op Dallas Mavericks.

Dallas Mavericks hield zicht op een overwinning tot de laatste minuut van de wedstrijd, maar na een spectaculair en omstreden blok van de Celtics besliste de thuisploeg de wedstrijd in hun voordeel met 105-98.Ingepakt met verband en koelelementen liep Luka Doncic het veld op voor de warming-up. Heel even leek het erop dat een combinatie van blessures hem in de 2de wedstrijd van de NBA Finals  aan de kant zouden houden.

Doncic had andere plannen. In de quarter tekende hij aan voor 23 punten en hield zijn ploeg in de wedstrijd. Net als in de 1ste wedstrijd moest het in aanvallend opzicht voornamelijk van de sloveen komen. Maar in de 2de Quarter  veranderde dat beeld. Donic scoorde niet meer zo gemakkelijk en leed veel balverlies.In de 3de quarter pakten de Celtics voor het eerst een serieuze voorsprong in de wedstrijd en die behielden ze tot het einde van de wedstrijd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA PLAY-OFFS Boston neemt voorsprong in NBA Finale