maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Boston Celtics neemt voorsprong in finale Eastern Conference

lees ook ...

Euro2024/ Frankrijk mogelijk zonder Mbappe tegen Nederland...

De spits van het Franse elftal Kylian Mbappe zal helaas de wedstrijd tegen Nederland aan zich voorbij moeten gaan vanwege het oplopen van een gebroken neus in de eerste EK wedstrijd van Frankrijk. ...

Jaylen Brown heeft donderdagavond in Game two of the best of seven serie in de finale van de Eastern Conference met zijn veertig punten ervoor gezorgd dat de Boston Celtics met 126- 110 wonnen van de Indiana Pacers.

De 27-jarige Brown hielp zijn ploeg Boston Celtics met 40 punten, het hoogste aantal uit zijn play-off carriere, aan de zege op Indiana Pacers 126-110.In de 1ste wedstrijd van de series wist Boston door een haast onmogelijke threepointer van Brown een verlenging af te dwingen, waarna Indiana in extra tijd toen werd afgezet.

In Game two was het opnieuw Brown die zijn ploeg bij de hand nam. Hij was goed voor maar liefst 10 punten in een 20-0 run van de Celtics.Die voorsprong werd vervolgens niet meer uit handen gegeven. Jayson Tatum en Derrick White waren allebei goed voor 23 punten.Een fikse tegenvaller voor Indiana Pacers is het geblesseerd uitvallen van Tyrese Haliburton. Boston leidt de serie nu met  2-0.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Boston Celtics neemt voorsprong in finale Eastern Conference