maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Beslissende threepointer voor overwinning Dallas Mavericks

lees ook ...

EK2024/ Kylian Mbappe met witte pleister bij training Frankr...

De spits van de Nationale selectie van Frankrijk Kylian Mbappe die in de eerste wedstrijd van Frankrijk zijn neus brak verscheen woensdag op d training met een paar pleisters op zijn neus. De n...

Luka Doncic heeft  vrijdagavond met zijn beslissende threepointer ervoor gezorgd dat de Dallas Mavericks de ploeg van Minnesota Timberwolves met 109-108 versloeg in Game two van de Best of seven finale in de Western Conference.

Met zijn 5de triple- double van deze play- offs bracht Luka Doncic de Dallas Mavericks op een 2-0 voorsprong in de finale van de Western Conference. Dallas won met 109-108 van Minnesota Timberwolves.In de 2de quarter had Timberwolves nog een voorsprong van 18 punten, maar dankzij Doncic gelukte het de Dallas Mavericks het getij te keren.

De 4de quarter was ongekend spannend, maar het was de ploeg van Dallas Mavericks die aan het langste eind trok met 109-108. Na de three pointer van Doncic met nog 3 seconden op de klok kreeg Naz Reid, die goed was voor 23 punten en 7 threepointers, nog de gelegenheid om Minnesota naar de overwinning te helpen, maar helaas is het hem niet gelukt. Zondag wordt Game 3 in Dallas gespeeld. Minnesota moet winnen willen ze nog in de race blijven voor het kampioenschap in de Western Conference.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Beslissende threepointer voor overwinning Dallas Mavericks