donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

NBA: Pelicans en Pacers in halve finale In-Season Tournament

lees ook ...

Duitse voetballegende Andreas Brehme overleden

De 63-jarige oud Duitse international Andreas Brehme die in de finale vsn het Wereldkampioenschapvoetbal het winnend doelpunt voor Duitsland scoorde is maandagavond  overleden. De linksbenige A...

New Orleans Pelicans en Indiana Pacers hebben zich maandagavond als eersten geplaatst voor  de halve finale van de NBA  In-season tournament.

De Pelicans waren in de kwartfinale van de Western Conference, in het Golden 1 Center in Sacramento, met 127-117 te sterk voor Sacramento Kings. De ploeg uit New New Orleans, dat Brandon Ingram 30 punten zag scoren neemt het bij de laatste 4 op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Los Angeles en Phoenix die dinsdagavond wordt afgewerkt. In de Eastern Conference versloeg Indiana Pacers de Boston Celtics met 122-11. Milwaukee Bucks en New York Knicks strijden in het oosten nog om een plek in de halve finale, de wedstrijd wordt dinsdagavond afgewerkt.

Het is de 1ste keer dat de NBA een bekertoernooi binnen het reguliere seizoen organiseert. De 30 clubs werden voor het toernooi  verdeeld in 6 groepen van 5 ploegen, waarbij de zes groepswinnaars en 2 teams met een wildcard naar de kwartfinale gingen. Alle resultaten tellen mee voor het reguliere seizoen, behalve de finale van het komend weekend.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA: Pelicans en Pacers in halve finale In-Season Tournament