zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

NBA PALY-OFFS Nikola Jokic voor de derde keer MVP

lees ook ...

Xavi Hernandez mogelijk toch nog weg bij Barcelona

De verschillende sportkranten in Spanje staan er vol van dat Xavi Hernandez alsnog ontslagen  kan worden als coach bij Barcelona. Eerder dit jaar, in de maand januari had Xavi tijdens een meeti...

Nikola Jokic heeft voor de derde keer de MVP- titel veroverd in de NBA-Plaoffs eerder was dat in 2021 en 2022.

Zelfs leek de verkiezing tot MVP hem niet veel te doen. Een cynische ” exciting” was de reactie van Jokic op het nieuws dat hij opnieuw werd verkozen tot belangrijkste speler van de NBA. Het is het handelsmerk van de Servische sterspeler. Statistieken en individuele prestatie doen hem maar weinig. In statistiek- minnend Amerika leverde dat al vaak droge reacties op bij Jokic. Record aan triple- doubles, leuk maar het boeit me miks, het hoogste shotpercentage, doet me niks. De 1ste speler………. hou maar op, het maakt mij niet veel uit zegt Jokic.

Het enige wat voor mij altijd telt is hebben we gewonnen. Ook nu zal de drievoudig MVP vooral mee bezig zijn met het winnen van de volgende wedstrijd, want Denver Nuggets staat met 0-2 achter tegen Minnesota in de Best of seven serie in de halve finale van de NBA Play-offs.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA PALY-OFFS Nikola Jokic voor de derde keer MVP