woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Mogelijk geen play-offs voor Golden State Warriors

lees ook ...

“‘We zijn niet kansloos in de return ontmoeting&...

Coach Carlo Ancelotti is zeer tevreden met het gelijkspel tegen Manchester City in de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Championsleague.  "Het vroegedoelpunt van Manchester City heeft o...

De Golden State Warriors lopen mogelijk de NBA play-offs dit seizoen mis na de nederlaag zondagavond tegen de Minnesota Timberwolves die met 114-110 te sterk waren voor de Golden State Warriors.

Het NBA seizoen ziet er dit jaar niet zo rooskleurig uit voor de ploeg van Stephen Curry, de Golden State Warriors. Na het verlies van zondagavond tegen de Minnesota Timberwolves staan de Warriors op de 10de plek wat nog net voldoende is voor het bereiken van het play in tournament.Maar door de overwinningsreeks van 7 wedstrijden op rij van Houston Rockets, de nummer 11 in de Western Conference, is het verschil tussen de 2 ploegen nog maar 1 overwinning.

Het missen van de play-offs zou het einde kunnen inluiden van het Warriors- tijdperk. In de afgelopen 8 jaar wonnen Stephen Curry Klay Thompson en Draymond Green 4 NBA kampioenschappen met de ploeg.Het laatste kampioenschap werd veroverd in 2022, maar afgelopen jaar strandde de Warriors in de 2de ronde van de play-offs.Coach Steve Kerr, die onlangs nog zijn contract verlengde maakt zich niet zo druk over de mindere prestaties van zijn team.Ook Warriors- speler Green is nog niet onder de indruk van de opmars van concurrent Houston Rockets.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Mogelijk geen play-offs voor Golden State Warriors