dinsdag 27 februari 2024
32 C
Paramaribo
6.6 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Milwaukee Bucks heeft nieuwe coach in de persoon van Doc Rivers

lees ook ...

”It’s a lot of lies” gooide Frenkie De Jon...

De 26-jarige Nederlandse international en speler van Barcelona heeft dinsdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Championsleague wedstrijd tegen Napoli de Spaanse pers flink repliek gediend ...

Doc Rivers is vrijdag aangesteld als de nieuwe coach van de Milwaukee Bucks in de NBA competitie nadat eerder in de week coach Adrian Grittin werd ontslagen.

De 62-jarige Doc Rivers begon zijn carriere als NBA coach in 1999 bij de Orlando Magic, daarna werkte hij tussen 2004 en 2013 bij de Boston Celtics en werd in 2008 met hun kampioen van de NBA.Daarna werkte hij nog voor de LA Clippers en Philadelphia 76ers.In totaal coachte Rivers meer dan 1200 wedstrijden in de NBA. In 2022 werd hij door de bond uitgeroepen tot een van de 15 beste coaches in de NBA geschiedenis.

LUKA DONIC SCHRIJFT GESCHIEDENIS MET 73 PUNTEN.

 

Luka Donic kende vrijdagavond een droomavond in de NBA. De Sloveen was namens zijn ploeg Dallas Mavericks goed voor maar liefst 73 punten, een persoonlijk record. Dankzij de scoringsdrift van de forward wonnen de Mavericks met 148- 143 van Atlanta Hawks. De 73 punten van Donic  betekenen ook een clubrecord voor Dallas Mavericks. Bovendien komt de 24- jarige Donic op de 4de plaats in de NBA – lijst met hoogste scores per wedstrijd.De legendarische Wilt Chamberlain heeft het schier onverbreekbare record van 100 punten in een wedstrijd in handen, gevolgd door Kobe Bryant met 80 punten.Eerder van de week noteerde Joel Embiid ookal 70 punten op zijn naam.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Milwaukee Bucks heeft nieuwe coach in de persoon van Doc Rivers