maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

NBA LA Lakers winnen in Madison Square Garden van New York Knicks

lees ook ...

”It’s a lot of lies” gooide Frenkie De Jon...

De 26-jarige Nederlandse international en speler van Barcelona heeft dinsdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Championsleague wedstrijd tegen Napoli de Spaanse pers flink repliek gediend ...

LA Lakers was zaterdagavond in de NBA competitie te sterk voor de New York Knicks en wonnen terecht de westrijd met 113-105.

De LA Lakers wonnen 3 dagen geleden vrij verrassend van de Boston Celtics zonder de bijdrage van Lebron James en Anthony Davis. Zaterdagavond waren de 2 grootheden van de LA akers wel van de partij tegen de New York Knicks in de Madison Square Garden. New York Knicks stonden kort voor de wedstrijd op een stand van 9 wedstrijden ongeslagen. Het was even kijken als het de LA Lakers zou lukken om een einde te maken aan de zegereeks van de Knicks in de NBA. Een klein 20.000 toeschouwers in het Madison Square Garden zijn na de wedstrijd met een naar gevoel naar hun huis gegaan, want de LA Lakers zorgde voor een nederlaaq na  9 overwinningen op een rij van de New York Knicks.

De nummer 4 van de Eastern Conference ging namelijk redelijk onverwacht met 105-113 onderuit tegen LA Lakers. Ondanks dat de Knicks met Jalen Brunson (36 punten, 10 assists) en Done Divincenzo(26 punten ,4 assists) nog wel de 2 spelers in de gelederen hadden met de meeste punten van de wedstrijd was hetniet genoeg om hun 10de zege op rij te boeken.Het mocht geen toeval zijn dat Lebron James, die in de wedstrijd tegen Boston Celtics niet van de partij was wederon verantwoordelijk was voor de meeste punten bij de LA Lakers (24 punten, 5 assists). Het was ookal de 32ste keer dat hij op Madison Square Garden speelde.

 

Giannis Antetokounmpo  wint van Luka Doncic.

In een wedstrijd waarin basketbal grootheden Antetokounmpo en Doncic tegenover elkaar stonden  hebben beiden hun supporters niet teleurgesteld.Uiteraard kan er maar een beste zijnen dit keer was de beurt van de 2 meter 11 lange Griek. Met maar liefst 48 punten en 10 assists overklaste hij de Sloveen( 40 punten, 11 assists). Het werd een 129-117 overwinning van de Milwaukee Bucks op de Dallas Mavericks. Het was overigens de 1ste overwinning van de nieuwe coach van de Milwaukee Bucks Doc Rivers.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA LA Lakers winnen in Madison Square Garden van New York Knicks