maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

NBA / LA Lakers presenteert Bronny James

lees ook ...

Copa Merica 2024/ Colombia naar finale en vechtpartijen na ...

De Nationale voetbalselectie van Colombia heeft zich woensdagavond in de USA weten te plaatsen voor de finale van de Copa America2024 door de 1-0 oerwinning op Uruguay. In de halve finale waren...

De 19-jarige Bronny James de zoon van Lebron James werd woensdag door de leiding van LA Lakers gepresenteerd als hun nieuwe aanwinst.

” Al mijn hele leven te maken met deze druk” waren de 1ste woorden van Bronny James tijdens zijn presentatie als nieuwe aanwinst van de LA Lakers in de NBA.Bronny James snapt dat sommige mensen denken dat hij alleen door Los Angels Lakers is gekozen vanwege zijn legendarische van Lebron. Maar Bronny James is klaar om die negatieve geluiden te overwinnen.

De 19-jarige Amerikaan werd vorige week donderdag als 55ste gekozen tijdens de Draft in New York, ondanks dat hij geen cijfers kan overleggen als spelers die normaal via de Draft in de NBA komen.Geen enkel vader-zoon paar heeft ooit tegelijkerheid samengespeeld in de NBA. ” Er is zeker sprake van een verhoogde druk” zei Bronny James voor zijn 1ste trainingssessie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA / LA Lakers presenteert Bronny James