zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

NBA La Lakers na twee verlengingen langs Milwaukee Bucks

lees ook ...

DE STER ONGESLAGEN KAMPIOEN IN NICKERIE

De Ster is zondagmiddag ongeslagen kampioen geworden in de 1ste klasse van de competitie in Nickerie door de laatste wedstrijd met 5-0 te winnen van Jai Hanoeman. In een goed bezette Pierkhan stadi...

De La Lakers hebben dinsdagavond zonder Lebron James in de NBA competitie een achterstand van negentien punten weten om te zetten in een 128-124 overwinning na twee verlengingen.

Lebron James, ontbrak dinsdagavond in het team van de LA Lakers vanwege een enkelblessure. La Lakers keek in de 4de Quarter tegen een achterstand van 19 punten aan. De Bucks hadden in het Quarter twee keer zoveel punten als de Lakers gescoord en leken mede daardoor de wedstrijd te gaan winnen.Maar door 27 punten te scoren in de 4de Quarter wisten de Lakers de verleniging te bereiken.

Het lukte Lakers pas na 2 verlengingen met 128-124 te winnen van Milwaukee Bucks.  ” Het  was zo’n moment waar je of naar morgen doorschakelt, jezelf voorbereidt op die wedstrijd,of waar je 110% geeft om terug in de wedstrijd te komen” zei Austin Reaves van de LA Lakers na de wedstrijd. Reaves scoorde  29 punten, 14 rebounds en 10 assists,  Anthony Davis 34 punten 23 rebounds four blocks. Bij Milwaukee Bucks scoorde sterspeler Giannis Antetokounmpo 29 punten, 21 rebounds en 11 assists.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA La Lakers na twee verlengingen langs Milwaukee Bucks