maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

NBA LA Clippers wint overtuigend van Phoenix Suns

lees ook ...

NBA Boston Celtic verstevigen koppositie door achtste overwi...

De Boston Celtics boekten zaterdagavond hun achtste overwinning op rij in de NBA competitie tegen de New York Knicks en zijn nu de absolute koploper in de Eastern Conference. In Madison Square ...

De Los Angeles Clippers heeft maandagavond voor de tweede keer i vijf dagen van de Phoenix Suns weten te winnen het werd een score van 138-111.

De Los Angelos Clippers hebben zich maandagavond hersteld van de nederlaag zondag tegen de LA Lakers. Maandagavond moest de Phoenix Suns het gelag betalen. Clippers verpletterde de Phoenix Suns met 138-111. Paul George scoorde 25 punten en Ivica Zubacscoorde er 19 punten. James Harden liet wederom van zich spreken en scoorde 19 punten, pakte 7 rebounds en gaf 10 asissts. De Clippers hebben nu 6 van hun laatste 7 wedstrijden gewonnen.

In de andere wedstrijd van de avond won Indiana Pacers in de slotseconde van de Boston Celtics.Bennedict Mathurin benutte in de laatste seconde van de wedstrijd twee vrije worpen 133-131. Boston kreeg daarna via Luke Kornet nog de kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar de bal raakte de rand van de basket en stuiterde naar de zijkant. Mathurin was met 26 punten de meest trefzekere speler bij de Indiana Pacers. Bij de Celtics was Jaylen Brown de grote uitblinker met 40 punten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA LA Clippers wint overtuigend van Phoenix Suns