NBA James Harden bekritiseert 76ers manager

0
64

In niet mis te verstane woorden heeft NBA Basketballer James Harden flink uitgehaald tegen 76ers manager Daryl Morey en hem zelfs een leugenaar genoemd.

” Ik zal nooit deel uitmaken van een organisatie waar hij deel van uit maakt” zegt Harden in een opgenomen video – boodschap het afgelopen weekend. James Harden is boos en teleurgesteld dat Daryl Morey zich voor de zoveelste keer niet aan zijn woord heeft gehouden, nadat Harden had gevraasgd naar een transfer om de ploeg te mogen verlaten maar de Algemeen Direkteur van de 76ers liet niets van zich horen en dat schoot in de verkeerde keelgat bij Harden en betitelde de Algemeen Direkteur als te zijn een leugenaar op hoog niveau. ” Ik zeg het nogmaals Daryl Morey is een leugenaar. Ik zal nooit deel uitmaken van een organisatie waarvan hij deel uitmaakt” herhaalde Harden in zijn video- boodschap.

De boze reactie van James Harden komt daags nadat bekend werd gemaakt dat de 76ers niet achter een transfer van James Harden staan. Harden wil het nieuw uitkomen voor de LA Clippers.De selectie van de 76ers begint  volgend maand met de voorbereidingen van het nieuw seizoen maar nu al heeft Harden aangegeven niet deel te nemen aan de voorbereidingen.

En.. wat vond je van dit artikel?