donderdag 22 februari 2024
29 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Draymond Green mag weer basketballen

lees ook ...

UFC 298 Topuria wint titel na knock-out tegen Volkanovski

In Anaheim stonden zaterdagavond tegenover elkaar Alexander Volkanovski en llia Topuria om de titel in de vedergewicht divisie en het gelukte Topuria middels een knock-out beslag te leggen op de titel...

Draymond Green die uitkomt voor de Golden State Warriors mag van de NBA weer basketballen na zijn fikse schorsing opgelegd door de NBA.

Na een schorsing van 12 wedstrijden mag Daymond Green weer uitkomen voor zijn team de Golden State Warriors. De power forard kreeg al een aantal weken begeleiding en had voortgangsgesprekken met de bond en de Warriors. “Tijdens zijn schorsing, die op 14 december begon en resulteerde in het missen van 12 wedstrijden, heeft Green stappen ondernomen om zijn gedrag aan te passen aan de normen die verwacht worden van NBA spelers” zie Joe Dumars, de Vice President van de NBA, in een statement.

De 4 voudig NBA-kampioen werd in december voor onbepaalde tijd geschorst nadat hij Jusuf Nurkic van Phoenix Suns in het gezicht had geslagen. De Waarior- basketballer betaalde dit seizoen al 1,9 miljoen dollar aan boete aan de NBA.De komende week komt Green weer in actie voor zijn ploeg de Golden State Warriors.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Draymond Green mag weer basketballen