donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Draft/ Vader en zoon James in de NBA

lees ook ...

LA LIGA/ FC Barcelona zonder Frenkie De Jong naar trainingsk...

Trainer Hansi Flick en de medische staf van FC Barcelona hebben besloten de Nederlandse international Frenkie De Jong niet mee te nemen naar de trainingskamp van de club. Frenkie De Jong is nog alt...

De 19-jarige Bronny James is op de tweede avond van de NBA Draft 2024  als 55ste overall pick gekozen door de LA Lakers het team van zijn vader Lebron James.

Door Bronny James te kiezen als 55ste overall pick in de NBA 2024 Draft heeft de leiding van LA Lakers  ervoor gezorgd dat het komend seizoen vader en zoon in dezelfde team zullen spelen. Bronny is de zoon van Lakers sterspeler Lebron James.Voor Lebron James is zijn droom werkelijkheid geworden. Voordat ik mijn basketbal carriere beeindig zou ik graag met mijn zoon in het zelfde team willen spelen zei Lebron James een jaar geleden en die droom is nu werkelijkheid geworden.

Het zou toch gek zijn als Lebron James zijn contract niet verleng bij de LA Lakers. Lakers heeft hem een nieuw contract van 3 jaar geboden met daarbij horende een forse salaris.Terwijl de familie in New York bijelkaar zat en Bronny James in de NBA hall zat wachtende op het resultaat van de draft.Klutch Sports CEO Rich Paul heeft zijn werk goed gedaan, daar ook de Phoenix Suns interesse hadden in Bronny James, gaf Rich Paul aan dat Bronny James in Australie zou gaan basketballen en het heeft gewerkt want Phoenix Suns trok de interesse in.

Bronny James heeft een lange weg moeten afleggen tot op het moment van de NBA 2024 draft. Het afgelopen jaar kreeg hij nog last van zijn hart en moest medisch behandeld worden, er werd gevochten voor behoud van zijn leven. Daarna pakte hij de draad, ondersteunt door zijn vader Lebron en de rest van de familie.Velen denken dat Bronny James gekozen door de Lakers omdat zijn vader speelt, maar dat is niet zo.

Want voor de Draft wordt je getest door een special NBA Draft commissie. Je snelheid, je denk vermogen, hoe je snel met probleem situaties weet om te gaan etc etc worden getest en dan kom je echt in de draft. Bronny James heeft alles doorstaan en mag zich nu een Laker player noemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Draft/ Vader en zoon James in de NBA