vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Denver Forward Aaron Gordon door hond in gezicht gebeten

lees ook ...

Tien man spelend Ajax naar achtste finale Conferenceleague

In een wedstrijd die niet aan spanning ontbrak heeft Ajax uit Amsterdam zich donderdag weten te plaatsen voor de achtste finale van de Conference league door in verlenging met 2-1 te winnen van Bode/G...

De forward van de NBA ploeg Denver Nuggets Aaron Gordon is voor onbepaalde tijd uitgeschakeld vanwege het feit dat hij door enkele honden in het gezicht is gebeten.

Aaron Gordon is tijdens de kerstdagen door de hond gebeten in zijn gezicht en hand. Dit gebeurde na de wedstrijd van de Denver Nuggets tegen de Golden State Warriors(120-114). Gordon scoorde toen 16 punten en pakte ook nog eens 10 rebounds.Denver Coach Michael Malone spreekt van een traumatische ervaring voor zijn speler.” Zoiets meemaken is niet iets waar je makkelijk en snel van hersteld.Dit is iets waarbij je niet alleen lichamelijk moet genezen, maar ook mentaal.We willen hem zo gauw mogelijk terug, mar hij zal zelfs aangeven wanneer hij weer ready is “.De club heeft inmiddels in een verkalring aangegeven dat het goed gaat met Gorden, alleen had hij 21 hechtingen nodig om de wond te dichten.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Denver Forward Aaron Gordon door hond in gezicht gebeten