donderdag 30 november 2023
28.1 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
0
(0)

NBA debuut Wembanyama in schaduw van Luka Doncic

lees ook ...

NATIO vrouwen boeken krappe overwinning op Antiqua and Barbu...

De Nationale vrouwenvoetbal selectie van Suriname heeft in de Concacaf Road to Gold Cup slechts met 1-0 kunnen winnen van Antiqua and Barbuda. Door de 2 nederlagen tegen Guyana moest Natio Suriname...

De Franse basketballer Victor Wembanyama die woensdagavond tegen de Dallas Mavericks zijn debuut maakte voor de San Antonio Spurs in de NBA legde het af tegen Luka Doncic van de Dallas Mavericks.

In zijn eerste officiele NBA- wedstrijd liep de Franse basketballer Victor Wembanyama al snel tegen een foutenlast aan en dat zorgde ervoor dat hij in de 2e helft van de wedstrijd minder op het veld stond dan de San Antonio Spurs graag hadden gewild.Met nog 7 minuten te spelen kwam’ Wemby’ pas weer op het veld en in de laatste minuten van de wedstrijd maakte hij 9 belangrijke punten maar helaas niet genoeg om de Spurs aan een overwinning te helpen. Wembanyama moest zijn meerdere erkennen in Luka Doncic van de Dallas Mevricks die 33 punten scoorde, 10 assist en 13 rebounds pakte. Wembanyama kwam tot 15 punten in zijn debuut wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA debuut Wembanyama in schaduw van Luka Doncic