vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Coach Toronto Raptors krijgt forse boete

lees ook ...

Daniel Alves zijn plan om te ontsnappen uit de gevangenis m...

De voormalige Braziliaanse international en oud speler van Barcelona Daniel Alves probeerde de afgelopen dagen uit de gevangenis in Spanje te ontsnappen, maar helaas is het hem niet gelukt. De ...

Darko Rajakovic de coach van de Toronto Raptors heeft van de NBA een forse boete gehad voor de wijze waarop hij de arbiters tijdens de wedstrijd tussen de Toronto Raptors en LA Lakers bekritiseerd heeft.

De 44-jarige servier Rajakovic heeft na de verloren wedstrijd van team de arbiters flink op de korrels genomen en ze zelfs beschuldigd van partijtijdigheid. De NBA pikte dat niet en op grond daarvan wordt hem een fikse boete opgelegd van 25.000 US dollar. Rajakovic was nogal geirriteerd over het feit dat de Lakers 23 vrije woren kreeg in de last Quarter van de wedstrijd,tegenover 2 voor zijn eigen team.Tegenover de pers zei Rajakovic dat “wat gebeurde compleet niet te accepteren is”. Het is een schande van de scheidsrechters. Het is een schande dat de competitie dit toestaat.23 vrije worpen voor Lakers en 2 voor ons. In totaal mochten de Lakers 36 keer aanleggen voor een vrije worp.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Coach Toronto Raptors krijgt forse boete