zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

NBA basketballer Draymond Green voor een wedstrijd geschorst

lees ook ...

Ryan Flamingo kiest voor nieuw avontuur bij PSV

De Nederlandse Ere-divisie club PSV heeft Ryan Flamingo definitief aangetrokken als nieuwe aanwinst voor de club. De regerend landskampioen neemt de multifunctionale verdediger over van FC Utre...

Sterspeler  van de Golden State Warriors  in de  NBA  Draymond Green  is door de NBA voor  een wedstrijd  geschorst wegens het staan op de borst van tegenstander  Domantas Sabonis van de Sacramento kings in de NBA play-offs

Tijdens Game 2 van de NBA play-offs tussen de huidige kampioen in de NBA de  Golden State Warriors en de Sacramento kings  meende Green  het recht in eigen hand te moeten nemen door opgegeven moment op de burst van Sabonis te staan omdat hij van menig was dat Sabonis hem aan zijn voet had vastgehouden,die op de grond lag.

De NBA  zegt Green een schorsing  te hebben opgelegd en geen boete omdat het niet de eerste keer is dat Green zich misdragen heeft.Green staat bekend om zijn agressief  spel.

De handeling en reactie van Green moet meer gezocht worden in de richting van frustratie,  daar de Warriors  nu met 0-2 achterstaan tegen de Scramento Kings.Green zal dus niet mogen spelen in Game 3.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA basketballer Draymond Green voor een wedstrijd geschorst