donderdag 8 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
0
(0)

NBA basketballer Draymond Green voor een wedstrijd geschorst

lees ook ...

Real Madrid bevestigd vertrek Karim Benzema

De 35-jarige Karim Benzema vertrekt  na veertien jaren bij Real Madrid dit hebben de club en speler  zondagochtend bekend gemaakt . Karim Benzema  zijn contract loopt  tot eind deze maand en zal  n...

Sterspeler  van de Golden State Warriors  in de  NBA  Draymond Green  is door de NBA voor  een wedstrijd  geschorst wegens het staan op de borst van tegenstander  Domantas Sabonis van de Sacramento kings in de NBA play-offs

Tijdens Game 2 van de NBA play-offs tussen de huidige kampioen in de NBA de  Golden State Warriors en de Sacramento kings  meende Green  het recht in eigen hand te moeten nemen door opgegeven moment op de burst van Sabonis te staan omdat hij van menig was dat Sabonis hem aan zijn voet had vastgehouden,die op de grond lag.

De NBA  zegt Green een schorsing  te hebben opgelegd en geen boete omdat het niet de eerste keer is dat Green zich misdragen heeft.Green staat bekend om zijn agressief  spel.

De handeling en reactie van Green moet meer gezocht worden in de richting van frustratie,  daar de Warriors  nu met 0-2 achterstaan tegen de Scramento Kings.Green zal dus niet mogen spelen in Game 3.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA basketballer Draymond Green voor een wedstrijd geschorst