maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

NBA ALL-STAR Weekend start vrijdag

lees ook ...

KNVB BEKER FEYENOORD VERSLAAT NEC IN BEKERFINALE

Feyenoord heeft zondag voor het eerst sinds 2018 beslag gelegd op de KNVB Beker door in de finale met 1-0 te winnen van NEC. De Stadionclub was tijdens de finale, in eigen huis, te sterk voor N...

Ook deze vrijdag staat het NBA All-Star weekend op schema met wat oude en nieuwe festiviteiten.

Het jaarlijks terugkerend NBA All Star Weekend start dit weekend. Dit jaar wordt het gehouden in Indianapolis en kent orginele maar ook nieuwe onderdelen. Alhoewel de festiviteiten vrijdag beginnen, is zondag toch wel het hoogste punt. Dan wordt het All-Star Weekend afgesloten met de wedstrijd tussen East vs West of te well de ALL-Star Game tussen de beste spelers in de NBA competitie.Lebron James van de LA Lakers is de captain van het team  uit de Western Conference terwijl de Griek Giannis Antetokounmpo de captain is van de ploeg uit de Eastern Conference.

Lebron James is de 1ste speler ooit die voor de 20ste keer is opgeroepen voor de All-Star Game. Daarmee passeert ‘King James’ Kareem Abdul -Jabbar , die tot 19 uitverkiezingen kwam in zijn carriere.Vorige jaren kozen de captains hun eigen teamplayer maar dit jaar zijn de starters gekozen op basis van de stemmen van de fans.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA ALL-STAR Weekend start vrijdag