maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

NBA 17de nederlaag op rij voor San Antonio Spurs

lees ook ...

Nederlandse vrouwen verliezen van Spanje in de Nation League...

Het is  de Nederlandse vrouwenselectie zaterdag niet gelukt om de zeer belangrijke wedstrijd in  de Nation League van Spanje te winnen. Een winst van de Nederlandse vrouwen zou recht geven op een r...

De San Antonio Spurs leden hun zeventiende nederlaag maandagavond tijdens de voortzetting van de NBA competitie er werd met 82-93 verloren van de Houston Rockets.

De 17de nederlaag van de Spurs op rij betekend een negatief clubrecord. De Spurs begonnen het nieuw seizoen erg optimistisch na het aantrekken van de Fransman Victor Wembanyama, die wordt beschouwd als een van de grootste talenten van de NBA. De Spurs verloren in Houston met 93-82 van Houston Rockets, dat de laatste 10 thuisdeuls heeft weten te weten.

Nooit eerder verloren de Spurs 17 achtereenvolgende wedstrijden in de NBA. Vorig seizoen werd er 16 keer op een rij niet gewonnen en eindigde de club uit San Antonio laatste in de Western Conference. De Spurs staan momenteel op de laatste plaats dit seizoen met 3 overwinningen en 19 nederlagen. De 19-jarige Wembanyama kwam tegen de Rockets niet verder dan 15 punten en pakte 18 rebounds.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA 17de nederlaag op rij voor San Antonio Spurs