dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
5
(3)

“Natio” vrouwen telt drie speelsters bij

lees ook ...

NBA Geen play-offs voor de Golden State Warriors

De kampioen 2022 in de NBA de Golden State Warriors verloren dinsdagavond de play-in game van de Sacramento Kings met 94-118. Het seizoen voor Stephen Cuury en de Waariors zit er dus nu al op. ...

Het Surinaams vrouwen elftal heeft niet alleen Ondaan en Griffith, maar zich ook versterkt met Ravalcheny van Ommeren (beloften Excelsior), Amy Banarsie (PEC Zwolle), Mayra Tjin-A-Koeng (Be Quick’28). Deze speelsters zullen zich ook op 12 februari melden en aansluiten bij het Surinaams vrouwen elftal.

De versterkingen voor het Surinaamse vrouwenteam hebben als doel om het eindtoernooi te bereiken van de CONCACAF cup in Mexico.

Mayra Tjin-A-Koeng (Keeper, Be Quick 28)
De SVB heeft een samenwerking met het managementbureau van ex-voetballer/trainer Brian tevreden, genaamd “Tevreden Group”.
Deze hebben de opdracht om nu ook om Surinaamse speelsters in Nederland te benaderen om het Surinaamse vrouwenvoetbal naar een hoger plan te tillen. Dit plan was al eerder ingezet bij de mannen van “Natio” onder leiding van ex-bondscoach Dean Gorré.
Ravalcheny van Ommeren
Ravalcheny van Ommeren (Excelsior beloften)
De voetbalsters zullen twee kwalificatiewedstrijden spelen tegen Mexico (uit) op 18 februari en Anguilla (thuis) op 22 februari. De wedstrijden worden gespeeld om de CONCACAF Cup.
In april zullen de volgende twee kwalificatiewedstrijden gespeeld worden tegen Puerto Rico (uit) 8 april en Antigua en Barbuda (thuis) 12 april. Het doel is om het eindtoernooi te bereiken van de CONCACAF cup in Mexico.
Het resultaat van dit toernooi zal uitwijzen of de vrouwen van Suriname zullen deelnemen  aan het WK voor vrouwen in 2023 welke gehouden zal worden in Australië en Nieuw-Zeeland en de Olympische Spelen in 2024.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Natio" vrouwen telt drie speelsters bij