woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

NATIOVROUWEN monddood gemaakt door bestuur SVB

lees ook ...

Wimbledon2024/ Carlos Alcaraz de nieuwe graskoning.

De Spanjaard Carlos Alcaraz was in de herhaling van de finale van vorig jaar zondag wederom  te sterk voor Novak Djokovic. Alacaraz won de finale meer dan overtuigend van Djokovic met 6-2 6-2 7...

De Nationale vrouwen selectie die momenteel in Dominica is voor de ontmoeting van woensdag tegen Dominica kreeg een dag voor de wedstrijd een verbod opgelegd tot het spreken met de media en het plaatsen van foto’s op social media en bewegende beelden met info over de traingen en alle andere zaken de selectie rakende.

Het bestuur van de SVB heeft de afgelopen dagen bewust of onbewust geen of weinig informatie doorgegeven t.a.v de selectie. Foto’s en beelden van vertrek van de Selectie werd door de speelster op social media geplaatst.Ook de aankomst en training van de selectie werd door leden van de Selectie op social media geplaats. Nu heeft de SVB een mail laten plaatsen met als bedoeling dat de vrouwen van de selectie geen foto’s, beelden maak plaatsen op persoonlijk of Facebook .De SVB geeft aan dat het bestuur informatie doorgeeft over de selectie.

Een stelletje grappenmakers, ondeskundigen die duidelijk geen kaas hebben gegeten van zaken zet censur voor de selectie.De SVB geeft aan  er een SVB man is die alle info doorspeelt naar de PERS. ” We zijn op een missie wordt de vrouwen voorgehouden.We zijn op een missie zegt de SVB in hun statement. Vrouwen die voor Suriname willen spelen, die hun land willen uitdragen worden monddood gemaakt. ” Is dat de missie SVB?. Na het bericht en besluit van de SVB is de motivatie onder de speelsters duidelijk ver beneden het niveau waar ze toen waren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIOVROUWEN monddood gemaakt door bestuur SVB