zondag 3 december 2023
29.4 C
Paramaribo
0.4 C
Amsterdam
0
(0)

Nations League Nederland wint opnieuw van Schotland

lees ook ...

” Jennifer Beharie niet uit selectie gezet” zegt...

Bondscoach Hesron Jeroe heeft maandagmiddag tegenover Culturu Sport bevestigd dat Jennifer Beharie niet uit de Nationale vrouwenvoetbal selectie van Suriname is gezet. ''We hebben haar voor deze wi...

De vrouwenvoetbalselectie van Nederland heeft dinsdagmiddag slechts met 1-0 kunnen winnen van Schotland in de Nations League.

De Nederlandse vroouwen hebben voor de 2de keer in een paar dagen tijd opnieuw gewonnen van Schotland. Het ging in GlasGlow een stukje lastiger dan de 1ste wedstrijd die toen met 4-0 werd gewonnen. Dit keer werd het beperkt tot 1-0 voor Nederland, dankzij een mooie krulbal van Esmee Barugts en de binnenkant van de paal viel de bevrijdende 1-0.Met deze overwinning zet Nederland in de goede richting op weg naar kwalificatie voor Paris 2024.

Nederland zit in de poule van Europees kampioen en verliezend finalist Wk Engeland met als trainer Sarina Wiegman.Nederland verloor eerder van Belgie en die hebben nu ook weten te winnen van Engeland. Nederland speelt in December de moeilijke wedstrijd tegen Engeland en daarna de laatste wedstrijd in de poule tegen Belgie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNations League Nederland wint opnieuw van Schotland