Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Dean Gorré gematigd tevreden

Geplaatst

op

door

De Surinaamse selectie is momenteel op trainingskamp in Nederland. Natio Suriname is hier ter voorbereiding op de wedstrijden die zullen worden gespeeld in de Concacaf Nations League.

Gisteren heeft de selectie van Suriname gespeeld tegen Almere City FC in Almere. De wedstrijd is met 2-0 verloren van Almere City.

Komende dinsdag zal Natio Suriname spelen tegen Telstar in het Rabobank IJmond Stadion. Aanvang wedstrijd is om 19.00. De stadion deuren zullen vanaf 17.00 worden geopend. Er zullen rondom de wedstrijd diverse festiviteiten georganiseerd worden.

Zie hier het interview met bondscoach Dean Gorre.

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Nancy

niveau van Suriname is wel erg laag. vroeger met schaal korte lailes Remi Olenberg was het hoog niveau. Gelukkig kan Dean Gore deze jongens helpen naar een hoger niveau . zijn er geen Surinaamse Nederlanders die in de eredivisie spelen om ook voor Suriname uit te komen zoals Curaçao?

Gerrit

Curaçao is een Nederlandse gemeente ver over de zee. die Nederlandse jongens die voor Curaçao willen uitkomen mogen voor Curaçao spelen. Ik hoop het ook voor Suriname dat ze ooit ook tegen Ajax zullen spelen.Advertentie

Sport

Feyenoord wint met overtuiging van Hapoel Beer Sheva

Geplaatst

op

door

Feyenoord begint sterk aan de eerst helft, de rotterdammers hadden de meeste balbezit. Met veel positie wisselingen weet Feyenoord kansen te creëren.

Na opgelegde kansen voor Feyenoord om de 1-0 te kunnen maken, was het uiteindelijk Nigel Hasselbaink die in de 24e minuut een 1 op 1 kans kreeg. Kenneth Vermeer wist de bal tegen te houden met een mooie redding actie. Na diverse mogelijkheden van Feyenoord kant, uiteindelijk in de 33e minuut was het Sam Larsson die vanuit een rebound, na een afstand schot van Steven Berghuis op de paal, de goal maakte. Dit was tevens de rust stand.

Tweede helft was de aanpak van Feyenoord precies hetzelfde, direct druk op de tegenstander uitoefenen. Mede hierdoor viel ook snel het tweede doelpunt in de 55e minuut, dit maal van Leroy Fer.

Hapoel bleef knokken om terug te komen in de wedstrijd, Nigel Hasselbaink bleek met zijn snelheid lastig voor de Feyenoord verdediging. Na een hoekschop voor Feyenoord weet Leroy Fer , door slecht weg werken van de Hapoel Beer Sheva defensie, de bal in het doel te schieten, 3-0, wat ook de eindstand was.

Dit resultaat is een goed uitgangspunt voor het team van Jaap Stam om de groepsfase van de Europa League te bereiken.

Feyenoord speelt de return uit op 29 augustus in Cyprus, in het Yaakov Turner Toto stadion.

Wissels : Sam Larsson wissel in de 72e minuut voor Luis Sinisterra.

Lees verder

Sport

Gleofilio Vlijter verdient contract in Cyprus

Geplaatst

op

door

Gleofilo Vlijter tekent een 2 jarig contract in Cyprus. De getalenteerde voetballer was op een proef stage in Cyprus om zijn voetbal talenten te laten zien. De voetballer heeft zodanig gepresteerd en weten te overtuigen dat hem een tweejarig contract is aangeboden.

Gleofilo Vlijter is nu de tweede voetballer die deze zomer een prof contract weet af te dwingen in Europa, eerder is Comvalius Vlijter (AS Trencin) succesvol geweest .

De 19 jarige voetballer heeft een tweejarig contract ondertekend met een optie voor nog 1 jaar.

Gleofilo Vlijter nu voetballer van Aris Limassol FC (Cyprus)
Lees verder

Meest gelezen

X