zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
5
(1)

NATIO wint van Barbados

lees ook ...

”We weten hoe ze te pakken” zegt coach Roberto

De huidige landskampioen van Suriname Robinhood speelt donderdagavond in het Dr. Ir. Franklin Essed de eerste finale wedstrijd van de Concacaf Caribbean Cup tegen de Jamaicaanse club Cavaliers en coac...

In een zeer aantrekkelijke wedstrijd  wint  Suriname “NATIO  ” met 1-0

In het  Dr.Ir. Franklin Essed stadion  openden Suriname en Barbados het driehoeks interland toernooi  tussen Suriname, Guyana en Barbados.

Suriname begon met de volgende opstelling : doel  Warner Hahn  achterin : Abena,  Donk ( aanvoerder) Malone en Amoeferie.  Midden: Koolwijk,  Rellum , Eduard.  Voorhoede:  Apai,  Wijks en Rigters.

Suriname startte heel fris in de eerste helft en kreeg ook de beste kansen, die helaas niet werden benut. Ruststand was dan ook een 0-0 gelijke stand.

Nauwelijks  een minuut spelen scoorde Jamilho Rigters voor NATIO Suriname en gaf zo suriname een 1-0 voorsprong, later zou blijken het enig doelpunt te zijn in de wedstrijd.Trainer Stanley Menzo was zeer tevreden met het spel van zijn pupillen, het kan natuurlijk altijd nog beter.  Zondag spelen Barbados en Guyana. Suriname komt op 1 februari weer in actie tegen Guyana.

De dames van Suriname speelden in de voorwedstrijd 1-1 gelijk  tegen de dames van Barbados. Suriname scoorde wel eerst, maar wist die voorsprong niet te behouden. De dames spelen zondag weer tegen de dames van Barbados

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO wint van Barbados