maandag 25 september 2023
27.2 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO vrouwen ready voor wedstrijd tegen Dominica

lees ook ...

Julian Nagelsmann nieuwe bondscoach Duitsland

De Duitse voetbalbond kiest toch voor Julian Nagelsmann als nieuwe bondscoach nadat ook de Nederlandse coach Louis van Gaal in beeld was om diefunctie te bekleeden. Sinds zijn ontslag als coach van...

De nationale vrouwenselectie van Suriname vertrok het afgelopen weekend naar Dominica voor het spelen van de eerste editie van de kwalificatie van de Concacaf Gold Cup 2024.

De selectie is inmiddels heel goed aangekomen in Dominica en heeft al een paar keren kunnen trainen. Dinsdag worden de laatste trainingen afgewerkt. Woensdag speelt Suriname tegen Dominica in Dominiac. De vrouwenselectie is versterkt met enkele Diaspora speelsters. NATIO vrouwen zit in League B groep A samen met Guyana, Dominica en Antiqua. De vrouwen spelen evenals de mannen ook de NATION League, waarbij er promotie en degradatie binnen de leagues plaats zullen vinden.

Dit is tegelijkertijd ook de kwalifiactie voor plaatsing  voor de Gold Cup 2024 en de Olympische spelen. De wedstrijden worden op basis van uit en thuis gespeeld. Woensdag 20 september speelt NATIO vrouwen tegen Dominica en op 24 september in Suriname tegen Antiqua. In de maand oktober tegen Guyana in Guyana en dan weer tegen Guyana maar dan in Suriname. In november wordt in Suriname gespeeld tegen Dominica en uit tegen Antiqua.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO vrouwen ready voor wedstrijd tegen Dominica