vrijdag 12 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
19.1 C
Amsterdam
5
(2)

Natio vrouwen met 9-0 ten onder

lees ook ...

Renatu Sanches nieuwe aanwinst PSG

De Portugese international Renatu Sanches speelt  de komende 5 jaren voor de Franse kampioen PSG Renatu Sanches werd vrijdag officieel gepresenteerd als de nieuwe middenvelder van PSG voor een bedr...

De Natio vrouwen hebben gisterenavond een flinke domper te verwerken gekregen. De kwalificatie wedstrijd tegen de Mexicaanse vrouwen is verloren met  9-0. De vrouwen van Suriname heeft geen moment indruk kunnen maken tegen het voetbal technische en tactische betere Mexico.

Deze wedstrijd is een duidelijke graadmeter geweest waar de Surinaamse vrouwen staan in het internationale vrouwenvoetbal. De eindstand is bij 9-0 gebleven, maar de score had veel groter kunnen zijn in het voordeel van Mexico. Ondanks er hulptroepen vanuit de diaspora werden ingeroepen hebben de speelsters deze wedstrijd niet het verschil kunnen maken.

De Natio vrouwen valt echter niets te verwijten, het is des te meer veel zeggend wat het beleid is ten aanzien van de ontwikkeling van het vrouwen voetbal in Suriname.

De Surinaamse vrouwen vliegen vandaag terug naar Paramaribo, waarbij ze zich op mogen maken voor de volgende wedstrijd tegen Anguilla, in  Essed Stadion op 22 februari. De wedstrijden worden gespeeld om de CONCACAF Cup.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNatio vrouwen met 9-0 ten onder