woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO vrouwen hebben geen kind aan Dominica

lees ook ...

“Ik wil terug naar het hoogste niveau” is Summe...

De met een surinaams achtergrond Crysencio Summerville die momenteel uitkomt voor de Engelse club Leeds United en het heel goed doet heeft een helder doel en dat is zo snel weer in de hoogste top van ...

De Nationale vrouwenselectie van Suriname heeft de laatste wedstrijd in Groep A zondagavond in het Dr. Ir. Franklin Essed stadion overtuigend gewonnen van Dominica.

De NATIO vrouwen hadden geen kind aan de vrouwen van Dominica. Reeds na 3 minuten spelen scoorde Suriname het 1ste doelpunt. Natio Suriname soorde daarna nog 6 keer, waar de ploegen met een 7-0 voor Suriname de rust ingingen. In de 2de helft bleef Natio Suriname de wedstrijd domineren en won de wedstrijd met 11-0 met een hattrick van Patra.  Helaas bleek van administratieve waarde te zjn omdat Guyana eerder op de dag met 3-0 had gewonnen van Antiqua Barbuda en daardoor groepswinnaar is geworden met 15 punten. Suriname eindigt op de 2de plek met 12 punten. Volgens de regels gaat alleen de groepswinnaar over en in dit geval Guyana. 250 betaalde bezoekers waren aanwezig in het Essed stadion.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO vrouwen hebben geen kind aan Dominica