woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO vrouwen boeken krappe overwinning op Antiqua and Barbuda

lees ook ...

“Ik wil terug naar het hoogste niveau” is Summe...

De met een surinaams achtergrond Crysencio Summerville die momenteel uitkomt voor de Engelse club Leeds United en het heel goed doet heeft een helder doel en dat is zo snel weer in de hoogste top van ...

De Nationale vrouwenvoetbal selectie van Suriname heeft in de Concacaf Road to Gold Cup slechts met 1-0 kunnen winnen van Antiqua and Barbuda.

Door de 2 nederlagen tegen Guyana moest Natio Suriname winnen van Antiqua and Barbuda om nog in de race te blijven voor de 1ste plaats in de Poule.De wedstrijd tegen Antiqua was een uitwedstrijd voor Natio Suriname.De wedstrijd werd gespeeld in de ABFA Techical Center in Piggotts. Natio Suriname startte de wedstrijd erg agressief wetende dat alleen een overwinning nodig was. De 1ste goede kans van Natio Suriname kwam in de 12de nadat een schot van Katoucha Patra werd gestopt door de doelverdedigster van Antiqua. In de 36ste minuut kreeg Patra opnieuw de gelegenheid om de score voor Suriname te openen, helaas werd de kans niet benut, toch was het Patra die 48ste minuut van de 1ste helft eindelijk het net wist te vinden en Suriname op een 1-0 voorsprong bracht, hiermee werd er gerust.

In de 2de helft kreeg Natio Suriname genoeg kansen om nog meer doelpunten te scoren, helaas werden die onbenut gelaten.Antiqua and Barbuda probeerde nog wat tegen gas te geven. Natio Suriname wint uiteindelijk met 1-0 de wedstrijd. Zondag speelt Natio Suriname tegen  Dominica in het Essed stadion.

                   GUYANA MAAKT GEHAKT VAN DOMINICA

Het is de vrouenselectie van Guyana gelukt om hun koppositie te verstevigen, want in het Dr. Ir. Franklin Essed stadion werd met ruime doelpunten gewonnen van Dominica en wel met 9-0. Guyana was verre weg de betere ploeg. Dominica probeerde hier en daar wat terug te doen, maar Guyana was niet te stuiten. Door deze overwinning staat Guyana stevig op de 1ste plaats met 12 punten gevolgd door Suriname met 9 punten. De overige uitslagen zijn alsvolgt:

Nicaragua – Honduras              2-1

Martinique – El Salvador          0-2

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO vrouwen boeken krappe overwinning op Antiqua and Barbuda