donderdag 1 juni 2023
26.1 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(1)

“Natio” strijdend ten onder tegen Jamaica

lees ook ...

Erling Haaland ” Player of the year ” in Premie...

De 22-jarige Noorse international en speler van Manchester City  Erling Haaland is uitgeroepen tot Player of the year in de Premier League. Erling Haaland scoorde in zijn debuut seizoen  bij Manch...

Suriname heeft zijn eerste wedstrijd in de Gold Cup verloren met 2-0 van Jamaica. De Surinaamse spelers hebben hun best gedaan en inzet getoond, echter was dit niet voldoende om minimaal een gelijkspel op het scorebord te tonen. De hechte moeilijke bespeelbare verdediging van de Jamaicanen waren voor de Surinaamse voetballers niet te beslechten.

Coach Dean Gorré had hier ook geen antwoord op, de aanvals linie van de Surinamers konden geen vuist maken. De aanvallen liepen op niets uit, er werd voorin stootkracht gemist.

Dean Gorre kijkt bedenkelijk naar de wedstrijd
Dean Gorré kijkt bedenkelijk naar de wedstrijd

Jamaica wist al na 5 minuten te scoren, doelpuntenmaker was  Shamar Nicholson (Charleroi, België) die de 1-0 maakte.

Kort daar na kreeg Suriname een kans, spits Gleofilo Vlijter maar deze wist de kans niet te verzilveren. Zijn schot op doel ging net naast.

Vervolgens na 26 minuten spelen was het weer Jamaica die de 2-0 wel wist te maken. Bobby Reid loste een volley direct op doel,  een mooi doelpunt.  Keeper Warner Hahn kon de bal niet pareren.

Kelvin Leerdam focus

Suriname gaf niet op en bleef zijn best doen om toch nog kansen te creëren, een schot van Sheraldo Becker was helaas niet succesvol.

De nodige wissels (Ryan Koolwijk en Nigel Hasselbaink) die door bondscoach Gorré werden ingebracht konden het verschil ook niet maken. Eindstand bleef 2-0, in het voordeel van Jamaica.

Aanstaande Zaterdag 17 juli zal ‘Natio’ weer een wedstrijd spelen tegen Costa Rica. De wedstrijd wordt gespeeld om (02:30 uur Nederlandse tijd).

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Natio" strijdend ten onder tegen Jamaica