dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO/ Vaessen en Kerk in voorselectie NATIO Suriname

lees ook ...

NBA Play-offs Celtics met een been in de finale

Ondanks de aanwezigheid van Lebron James wist de ploeg van de ex- Cleveland Cavaliers speler niet te winnen van de Boston Celtic. Hoewel Cleveland Cavaliers zich kranig weerde zonder de geblesseerd...

Bondscoach van NATIO Suriname Stanley Menzo heeft de namen van spelers die in de voorselectie zitten vrijgegeven en opvallend is toch wel de namen van doelverdediger Vaessen en kerk.

In aanloop naar te spelen WK kwalificatie wedstrijden de komende maand heeft bondscoach Stanley Menzo de namen bekendgemaakt van de  spelers die in de voorselectie zitten. Opvallend is toch wel de namen van Etienne Vaessen ( RKC) en Gyrano Kerk (Royal Antwerp).Beide spelers werden al een tijdje gelinkt aan NATIO, maar is alles in orde en zij ze na geschikt om voor NATIO Suriname uit tekomen.

De mogelijkheid bestaat er nog dat Immanuel Pherai, Danilho Doekhi, Zeefuik, Margaret, Turfkruier, Jubitana aan de selectie worden toegevoegd zodra hun zaken om voor Natio uit te komen zijn geregeld. De 4 lokale spelers die in de voorselectie zitten zijn alleen spelers van Robinhood, wel heel opvallend.Doelman Fonkel, Belfor, Adipi en Rigters. Leerdam, Hilterman, Bakboord, Vlijter en Kappel zijn weer toegevoegd aan de selectie.

Volgens planning komt de selectie op 29 mei bijelkaar om zich voor te bereiden op de wedstrijden 5 juni in het Essed stadion tegen Saint Vincent en op 8 juni tegen Anquilla in het Ronald Webster Park.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO/ Vaessen en Kerk in voorselectie NATIO Suriname