zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO Suriname verliest van technisch goed spelend Cuba

lees ook ...

Paris 2024/ Novak Djokovic toch nog naar de Olympische Spel...

Het Servisch Olympisch comite kwam dinsdag met geweldig nieuws dat tennisser Novak Djokovic namens Servie zal deelnemen aan de Olympische Spelen die volgend maan in Parijs van start gaan. Novak...

De Nationale selectie van Suriname NATIO heeft het dinsdagmiddag helaas met 0-1 moeen afleggen in de Concacaf Nation League tegen Cuba.

Bondscoach Aron Winter startte ongeveer met hetzelfde elftal als tegen Grenada. Cuba die hun vorige wedstrijd 0-0 gelijk speelde tegen  Haiti, speelde een heel goeie tacktische 1ste helft tegen Suriname en kreeg ook de gelegenheid tot scoren te komen en wel in de 20ste minuut via de benen van Pozo- Venta, dat was tevens ook de ruststand.In de 2de helft speelde Suriname een veel betere partij. Vooral de laatste 20 tot 25 minuten  van de 2de helft heeft Suriname tal van kansen gehad om tot scoren te komen.Coach Aron Winter pleegde een aantal goede wissels die voor meer vaart zorgden in de aanval. Helaas mocht het niet baten ondanks we bijkans 8 minuten extra tijd kregen. Suriname verliest in en tegen Cuba met 0-1.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO Suriname verliest van technisch goed spelend Cuba