dinsdag 26 september 2023
29.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO Suriname verliest van technisch goed spelend Cuba

lees ook ...

Record aantal toeschouwers zien NATIO vrouwen winnen

Duizend zeven en twintig toeschouwers zagen de NATIO vrouwen voetbalselectie zondagavond in de Road to Gold Cup met 1-0 winnen van Antiqua. De goede prestaties van de Nationale vrouwenvoetbalse...

De Nationale selectie van Suriname NATIO heeft het dinsdagmiddag helaas met 0-1 moeen afleggen in de Concacaf Nation League tegen Cuba.

Bondscoach Aron Winter startte ongeveer met hetzelfde elftal als tegen Grenada. Cuba die hun vorige wedstrijd 0-0 gelijk speelde tegen  Haiti, speelde een heel goeie tacktische 1ste helft tegen Suriname en kreeg ook de gelegenheid tot scoren te komen en wel in de 20ste minuut via de benen van Pozo- Venta, dat was tevens ook de ruststand.In de 2de helft speelde Suriname een veel betere partij. Vooral de laatste 20 tot 25 minuten  van de 2de helft heeft Suriname tal van kansen gehad om tot scoren te komen.Coach Aron Winter pleegde een aantal goede wissels die voor meer vaart zorgden in de aanval. Helaas mocht het niet baten ondanks we bijkans 8 minuten extra tijd kregen. Suriname verliest in en tegen Cuba met 0-1.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO Suriname verliest van technisch goed spelend Cuba