zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
13 C
Amsterdam
1.5
(2)

Natio Suriname verliest met 0-2 van Mexico

lees ook ...

Ten Hag blijft trainer van Manchester United

Ondanks de teleurstellende resultaten het afgelopen seizoen blijft Erik Ten Hag coach van de Engelse club Manchester United. De afgelopen dagen was er sprake van dat Manchester United het contract ...

Natio Suriname  verliest ook de laatste wedstrijd in de groepsfase van Mexico in een goed bezette Essed stadion en wel met 0-2. In de 1ste helft speelt Natio een vrij redelijke wedstrijd en ķreeg ook nog wat kansen om te scoren,maar die werden helaas niet benut. Mexico daarentegen probeerde middels overtredingen de ritme van Suriname eruit te halen, wat hun aardig gelukt is.

In de  2de helft  zagen we een anders soort voetballend Mexico.De Mexicanen zochten duidelijker de aanval op en in de 63ste minuut wist Mexico het net te vinden 1-0 en precies 3 minuten later kreeg Mexico  een penalty  die gelukkig voor Suriname hoog over werd geschoten.

In de 81ste minuut kwam Mexico op 2-0 door een verslapping in de  verdediging van  Suriname. Mexico wint verdient met 2-0 van Suriname.

Suriname eindigt de poule met 1 punt.Mexico moet nog uitkomen tegen Jamaica en die twee zullen dan strijd leveren om de 1ste plaats in de poule.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNatio Suriname verliest met 0-2 van Mexico