zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO Suriname tegen Costa Rica Concacaf Nation League

lees ook ...

Liverpool neemt feestelijk afscheid van vertrekkende Jurgen ...

De Duitse trainer Jurgen Klopp zat zondag voor het laatst op de trainersbank bij de Engelse club Liverpool en sloot zijn laatste wedstrijd als coach winnend af. Na de 2-0 gewonnen wedstrijd zon...

De Nationale voetbalselectie van Suriname zit na de loting van de Concacaf Nation League 2024-2025 in Groep A samen met onder andere Costa Rica.

NATIO Suriname is na de loting van de Concacaf Nation League 2024/25 in Groep A  gekoppeld aan Costa Rica, Guatemala, Martinique, Guadeloupe en Frans Guyana. Op papier is de ploeg van Costa Rica de sterkste tegenstander in de poule en heeft de beste kansen om als poule winnaar te eindigen.Slechts de nummer 1 en 2 plaatsen zich voor de kwartfinale en stellen daarmee meteen kwalificatie voor de deelname aan de Concacaf Gold CAUP 2025 veilig.

Voor Suiname en Martinique wordt het een leuke wederzien na de oefeninterland in maart in Nederland, het werd toen een 1-1 gelijkspel. De groepswedstrijden  worden op 2 en 10 september, 7 en 15 oktober afgewerkt met als eindstation plaatsing voor de Concacaf Gold Cup en behoud in de League A.

Wat WK2026 kwalificatie betreft  speelt NATIO Suriname haar eerst 2  wedstrijden in Groep F tegen Saint Vincent and the Grenadines op 5 juni in het Essed stadion en op 8 juni tegen Anquilla.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO Suriname tegen Costa Rica Concacaf Nation League