woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO Suriname start voorbereiding op WK kwalificatie wedstrijd

lees ook ...

Dortmund heeft een nieuwe coach in de persoon van Nuri Sahin...

De 35- jarige Nuri Sahin is vrijdag aangesteld als nieuwe coach van de Duitse club Borussia Dortmund en zette zijn handtekening onder een drie- jarig contract. Trainer Nuri Sahin is geen onbekende ...

De Nationale voetbalselectie van Suriname NATIO is vrijdagmiddag officieel van start gegaan met voorbereiding op de Wk kwalificatie wedstrijd op 5 juni tegen St Vincent.

Bondscoach Stanley Menzo beschikt over een vrij fitte selectie op weg naar de 1ste WK 2026 kwalificatie wedstrijd op 5 mei in het Essed stadion tegen St. Vincent. NATIO heeft vrijdagmiddag een heel goede training afgewerkt in het Essed. Op Becker en Hahn ma, die zich dit weekend aanmelden bij NATIO beschikt trainer Menzo over alle spelers die hij samen met zijn assistenten heeft geslecteerd.

” We hebben een goede training gehad en ben best tevreden over de inzet van de spelers, ons enige moto op weg naar de wedstrijd van woensdag aanstaande is, we gaan voor de winst” aldus bondscoach van NATIO Suriname  Stanley Menzo. Voor zaterdag en zondag zijn er wat kleine activiteiten gepland voor NATIO Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO Suriname start voorbereiding op WK kwalificatie wedstrijd