maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO Suriname/Ryan Koolwijk assistent- trainer bij ADO Den Haag 019

lees ook ...

Wimbledon2024/ Carlos Alcaraz de nieuwe graskoning.

De Spanjaard Carlos Alcaraz was in de herhaling van de finale van vorig jaar zondag wederom  te sterk voor Novak Djokovic. Alacaraz won de finale meer dan overtuigend van Djokovic met 6-2 6-2 7...

Oud- Surinaams international en tegenwoordig assistent- trainer bij NATIO Suriname Ryan Koolwijk wordt ingang van het nieuwe seizoen assistent- trainer van de Onder 19 van ADO Den Haag.

De oud-prof kwam tot ruim 400 officiele wedstrijden in het betaald voetbal bij Excelsior Rotterdam, NEC Nijmegen, Almere City, FC Den Bosch, AS Trench en PEC Zwolle. Ryan Koolwijk wordt bij het O19- team van ADO  Den Haag de rechterhand van hoofdtrainer Henk de Zeeuw. Het is de bedoeling dat Koolwijk,  het assistent trainerschap bij ADO Den Haag blijft combineren met dezelfde functie bij het  Nationale team van Suriname en  snel mogelijk het UEFA – diploma gaat halen. In de toekomst ambieert de 7- voudige Surinaams international een functie als hoofdtrainer.

Met zijn nieuwe functie bij ADO Den Haag komt er een eind aan de actieve voetballoopbaan van de centrale middenvelder. De laatste 2 seizoenen speelde hij samen met zijn boezemvriend Luigi Bruins, bij de amateurs van het Barenrechtse Smitshoek, dat afgelopen seizoen promveerde naar de 3de divisie. Koolwijk moest de play- off wedstrijden laten schieten vanwege zijn nauwe betrokkenheid bij NATIO Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO Suriname/Ryan Koolwijk assistent- trainer bij ADO Den Haag 019