maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO Suriname ready om St. Vincent in te blikken

lees ook ...

Paris 2024/ Novak Djokovic toch nog naar de Olympische Spel...

Het Servisch Olympisch comite kwam dinsdag met geweldig nieuws dat tennisser Novak Djokovic namens Servie zal deelnemen aan de Olympische Spelen die volgend maan in Parijs van start gaan. Novak...

NATIO Suriname heeft dinsdagmiddag  de vorbereiding op de eerste WK 2026 kwalificatie wedstrijd tegen ST  Vincent feilloos afgesloten in het Essedstadion en is ready voor de ontmoeting die later vandaag wordt gespeeld.

” Ik ben tevreden over de inzet van de spelers en ben hoopvol gestemd, we gaan voor niets anderd dan de volle winst tegen St. Vincent. We beschikken over een fitte selectie en met de ondersteuning van het thuis publiek zit er zeker een overwinning erin ” zei bondscoach Stanley Menzo dinsdag nog na de laatste training van NATIO Suriname.” Natuurlijk heb ik de basis elf reeds in me achterhoofd, maar ik houd ik even voor mezelf.

Gezien de kaarten verkoop wordt er een uitverkocht Dr. Ir. Franklin Essed stadion verwacht. Hopelijk dat de spelers zorgen voor de nodige doelpunten en NATIO Suriname de wedstrijd winnend afsluit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO Suriname ready om St. Vincent in te blikken